Deler av dette nettstedet er oversatt av Google. Vi beklager eventuelle feil.

Sammendrag:

"En gang ble jeg veldig, veldig redd", fortalte ekornet. De andre dyrene forteller om at de også har blitt veldig redde. I denne historien får vi høre om hva som skremte de små dyrene, hvordan hver av dem reagerte når de ble redde - og hva som hjelper dem med å føle seg trygge og rolige. Boken ble skrevet som en hjelp til små barn som har erfart skremmende eller traumatiske hendelser.

For å skaffe boka

Nedlasting av denne PDF-filen eller lenke til den fra en annen side betyr at du forstår og samtykker til å følge bruksanvisningene. Les copyright-siden for å forstå hvordan du kan bruke denne historien og PDF.

Trykt pocketbok og innbundet bok

Klikk på bildet for å kjøpe på Amazon.de.

  • 8.5" x 8.5"​
  • 64 fargesider

Ved hjelp av PDF

PDF-filen kan ikke på noen måte endres. Den kan lastes ned og kopieres for personlig, ikke-kommersiell bruk. Det kan lages enkeltkopier til familier som går i behandling under forutsetning av at kopien er gratis. Det er tillatt å lage lenker til boken fra andre nettsider, og det oppfordres også til å gjøre dette.

Det er tillatt å bruke en elektronisk versjon for opplæringsformål og presentasjoner, gitt at alle deltakerne får en lenke til historien, det refereres til forfatterne og at historien i sin helhet ikke inkluderes i utskrifter, filmes eller lastes opp på nett som del av opplæringen.

Ingen deler av boken kan brukes som del av annet materiale, hverken elektronisk eller som trykksak. Unntak er korte avsnitt som del av anmeldelser eller artikler. Denne PDF-versjonen kan ikke distribueres uten skriftlig tillatelse fra Chandra Ghosh Ippen. Ved forespørsler om spesiell bruk kontakt Piplo Productions (piplo@piploproductions.com).

Forlegger, forfatter og illustratør tar ikke ansvar for hvordan dette materialet anvendes. Vennligst vurdér om materialet er egnet for dine spesifikke formål. Boken er ikke ment å være en erstatning for behandling. Leseren bør konsultere helsepersonell for alle symptomer som kan behøve å utredes eller behandles.

Sagt Om "En Gång Blev Jag Väldigt, Väldigt Rädd"

"Denne herlige boken er unik i måten den sensitivt beskriver hvordan vi reagerer på frykt og hvordan støttende relasjoner kan være til hjelp. Barn i alle aldre vil kunne relatere seg til de fine ordene og utrykkfulle bildene. Den innbydende historien gir barn og de voksne som passer på dem det perfekte hjelpemiddelet for å utforske den universelle følelsen av å være redd og den gaven det er å skape trygghet sammen."

Alicia F. Lieberman, Ph.D.

Alicia F. Lieberman, Ph.D. Irving B. Harris Endowed Chair of Infant Mental Health, Professor, UCSF Department of Psychiatry

"Denne vakkert illustrerte boken kommer utvilsomt til å helpe barn til å bli i stand til å sette ord på følelsene sine, og til å helpe dem med å komme over den universelle opplevelsen sårede barn har: Å klandre seg selv og å bære arrene inni seg. Et vidunderlig verktøy for å hjelpe sårede barn med å heles."

Bessel van der Kolk,  MD

Bessel van der Kolk, MD, Medical Director Trauma Center at JRI, Professor of Psychiatry, Boston University School of Medicine. New York Times bestselger: The Body Keeps the Score: Mind, Brain, and Body in the Healing of Trauma.