Delar av denna webbplats har översatts med Google. Vi ber om ursäkt för eventuella misstag.

Beskrivning

"En gång blev jag väldigt, väldigt rädd", sa Ekorre. De andra djuren berättar att de någon gång också varit väldigt rädda. I berättelsen får vi veta vad som skrämt de små djuren, hur var och en reagerar när de blir rädda och vad som hjälper dem att känna sig trygga och lugna igen. Den här boken har skrivits för att hjälpa små barn som varit med om skrämmande eller traumatiska händelser.

För att få boken

Nedladdning av denna PDF eller länkning till den från en annan sida innebär att du förstår och godkänner att följa användningsriktlinjerna. Vänligen läs upphovsrättssidan för att förstå hur du kan använda denna historia och PDF.

Häftad och Inbunden Böcker

Kommer Snart

Klicka på bilden för att köpa på Amazon.

  • 8.5" x 8.5"​
  • 64 Färgsidor

PDF-användning 

PDF-versionen får inte förändras på något sätt. Det är tillåtet att ladda ner och kopiera PDF-versionen för eget, icke-kommersiellt bruk. Det är också tillåtet att göra kopior för familjer i behandling, under förutsättning att de får kopian utan kostnad. Att länka till boken från andra nätsidor är tillåtet och uppmuntras.

Det är tillåtet att använda elektroniska versioner i samband med utbildningar och föreläsningar, förutsatt att alla deltagare får en länk till berättelsen, upphovsmännen är angivna och att inte hela berättelsen inkluderas i åhörarkopior, spelas in eller publiceras digitalt som en del av utbildningen.

Ingen del av denna bok får inkluderas i annat material, inklusive webbaserat eller tryckt material. Korta citat i recensioner och artiklar är däremot tillåtet. PDF-versionen får inte spridas utan skriftligt tillstånd från Chandra Ghosh Ippen. För frågor om särskild använding kontakta Piplo Productions (piplo@piploproductions.com).

Förlaget, författaren och illustratören tar inte ansvar för hur materialet används. Var god granska materialet och bedöm om det är lämpligt för era särskilda ändamål. Boken är inte avsedd som en ersättning för psykologiska behandling. Läsaren bör konsultera hälso/sjukvård vid symtom som kan behöva professionell bedömning och/eller behandling.

Sagt Om "En Gång Blev Jag Väldigt, Väldigt Rädd"

"Den här underbara boken är unik i dess finkänsliga skildring av hur vi reagerar på rädsla och hur stödjande relationer kan vara till hjälp. Barn i alla åldrar kommer att kunna relatera till den fina berättelsen och de uttrycksfulla bilderna. Den inbjudande berättelsen erbjuder barn och deras omsorgsgivare det perfekta hjälpmedlet för att utforska den universella känslan att vara rädd och det fina i att tillsammans skapa trygghet och säkerhet."

Alicia F. Lieberman, Ph.D.

Alicia F. Lieberman, Ph.D. Irving B. Harris Endowed Chair of Infant Mental Health, Professor, UCSF Department of Psychiatry, författare till The Emotional Life of the Toddler och  Don’t Hit My Mommy

"Den här vackert illustrerade boken kommer utan tvivel att hjälpa barn att hitta den känslomässiga närvaro som behövs för att kunna sätta ord på sina känslor, och för att hjälpa dem att komma över den universella erfarenheten hos utsatta barn: att själva ta på sig skulden och att bära ärren inom sig. Ett underbart verktyg för att hjälpa barn att läka!"

Bessel van der Kolk,  MD

Bessel van der Kolk, MD,  Professor i psykiatri, Boston University School of Medicine, författare till bästsäljaren The Body Keeps the Score: Mind, Brain, and Body in the Healing of Trauma